FilmFyn Databasen bruger cookies for at siden kan fungere. Mere info Det er OK!

Jacob Andersen

Odense Kommune
Klippere (Erfaren)
Instruktører (Firma)

-

5000 Odense

Dokumentarist, udvikler, tilrettelægger, og klipper. Klippede den først DR1 Dokumentar tilbage i 2007, og har siden også arbejdet med udvikling og realisering af egne dokumentarfilm til både DRTV men også til det Danske Filminstitut.

Det er fx. blevet til to unikke historiske dokumentarfilm til DR, om den russiske besættelse af Bornholm samt en anden om opgøret mod det tyske mindretal efter befrielsen. Med støtte fra FilmFyn, er Jacob også ophavsmanden og fortælleren bag den underfundige DFI fortælling “Præsidenten fra Nordvest” der blev sendt på DR2 i 2018. I øjebliket udvikles der på dokumentarfilmen "Min Familie i Hollywood" med støtte fra FilmFyn, og på et andet unavngivet projekt med Nikolaj Scherfig.

Der klippes primært på AVID Media Composer, på eget Mac set-up med hardware fra AVID, AJA, Universal Audio, G-tech, Yamaha, og TC Electronic.

Pt. samarbejdes der med Copenhagen Film Company Short & Doc, Made in Copenhagen, Fionia Film, +Plus Pictures og Sweetchilient, på projekter til bl.a. DR, og NRK. Flere af projekterne er naturligvis støttet af FilmFyn - de ses nedenfor her:

Filmografi
Titel Funktion
"Min Familie i Hollywood" (Idé, udvikling) FilmFyn støttet Instruktører
"The Chocolate War" (klip) FilmFyn støttet Klippere
"Boksedrengene" (pilot arb.) FilmFyn støttet Klippere
"Præsidenten fra Nordvest" (Idé, manus, klip) FilmFyn støttet Klippere
Links
Beskrivelse Link
Linkedin CV Gå til link