FilmFyn Databasen bruger cookies for at siden kan fungere. Mere info Det er OK!

Kiril Schjørring

Odense Kommune
Producere (Trainee)
Produktionsledere (Firma)
Runner (Firma)
Fotografer / video (Firma)
Tonemestre (Firma)
Produktion / reklamefilm (Firma)
Line producere (Firma)
Locationscout (Firma)
Produktion / tv, kort- & dokumentarfilm (Firma)

Ny Vestergade 2A, 2th.

5000 Odense C

Nu: Freelance Filmproducer på Fyn

Nu: Junior Producer - Miriam Nørgaard - Growing Stories

Tidligere: direktør og stifter hos Invictus Film.

Filmografi
Titel Funktion
NÅR ENGLENE SOVER, Shortfilm (2016) Invictus Film Producere
INGENMANDSLAND, Shortfilm (2016) Filmmaskinen Producere
RAMT, Shortfilm (2017) Invictus Film, Zentropa Producere
PÅ DYBT VAND, Shortfilm (2017) Filmmaskinen, Invictus Film Producere
DORETES ØJEBLIKKE, Shortfilm (2018) Invictus Film, Odense Filmværksted, Zentropa, FilmFyn Producere
NIGHTS OF CANDY, Shortfilm (2018) Odense Filmværksted, Invictus Film, Blockbuster Producere
PAINTED PERFECTION, Shortfilm (2019) Invictus Film Producere
ROSER ER GULE, Shortfilm (2019) Producere
BLANK, Shortfilm (2019) Wild Moose Productions, Invictus Film Locationscout
DET ER 100, Tv serie program (2019) Warner Brothers Runner
HJEMKOMST, Shortfilm (2019) Invictus Film Producere
FORTÆL MIG NÅR DET ER FORBI, Shortfilm (2019) Odense Filmvæksted Producere
SHROUDED DESTINT: A STAR WARS LONG TALE, Fan Production (2019) Producere
LØVEMOR, Shortfilm (2019) Invictus Film, Odense Filmværksted, Elsass Fonden Producere
GENNEM TYKT OG TYNDT, Shortfilm (2020) Invictus Film, Odense Filmværksted, Mediefabrikken, Trafo.no, Kickstarter Producere
ANGEL, Shortfilm (2020) FilmFyn, Odense Filmværksted Indspilningsledere
MOUNT EVEREST - PÅ HØJE TID, Shortfilm (2020) København Filmværksted, Danske Dramatikere, Danske Filminstruktører, Elk Film, Growing Stories Producere
SKØNHETEN, Shortfilm (2022) Secondland, Svenska Filminstitutet, Det Danske Filminstitut Produktion / spillefilm
Links
Beskrivelse Link
IMDB Gå til link