Freja Wrang Gammelgaard

Odense Kommune
Produktionsassistenter (Trainee)
Runner (Erfaren)
Børnepasser (Erfaren)

Vestre Stationsvej 48

5000 Odense C

Kreativ og humoristisk runner eller produktionsassistent.

Bachelor i dansk kommunikation, medier og kultur, og nu brænder jeg for at komme tilbage og arbejde med film på fuld tid. Jeg elsker at være tilknyttet en kreativ arbejdsplads, hvor man samarbejder på tværs af fagområder, og hvor der er gang i den.

Jeg har tidligere arbejdet som runner på Dan Dream, og vil gerne arbejde som runner igen, men er også meget interesseret i at få muligheden for at blive produktionsassistent. Jeg har erfaring som produktionsleder og instruktørassistent fra amatørmusicals, og er næstformand i teaterforeningen Fjordagerscenen.

Jeg har mange års erfaring med børnepasning gennem diverse studiejobs som medhjælper i vuggestuer, børnehaver og ungdomsklubber. Derudover har jeg kørekort B.

Jeg ser mig selv som en meget udadvendt og selvstændig person, men jeg er også initiativrig, god til at samarbejde, meget glad og så elsker jeg simpelthen at lave film.

Filmografi
Titel Funktion
Dan Dream (2017). Nutmeg Movies. Runner
For Altid Måske (2019). Svendeprøve fra Medieskolerne. Runner
Retfærdighedens Ryttere (2020). Zentropa Entertainments. Afspærring, vagter & mandskab
Back to the 80's (2016), Jekyll & Hyde (2018), Monty Python's SPAMALOT (2019), Young Frankenstein (2020). Musicalproduktioner opført af Fjordagerscenen. PR & markedsføring