FilmFyn Databasen bruger cookies for at siden kan fungere. Mere info Det er OK!

Kasper Lyngsie

Nordfyns Kommune
Droneoperatør (Erfaren)
Droneudstyr / udlejning (Firma)
PR & markedsføring (Firma)
Fotografer / video (Firma)
Oversættere (Erfaren)

Burskovvej 21

5400 Bogense

Lige Kort

Ring endelig og spørg hvis der er noget, min dør står også åben og jeg har god kaffe :)

Drone

Det Praktiske

Jeg har de sidste 2 år fløjet drone professionelt på diverse TV & Film produktioner samt blandede reklamefilm rundt om på fyn.

Jeg er certificeret operatør, har alle lovpligtige forsikringer og sætter en dyd i at 100% af mine flyvninger er lovlige så både produktionerne og jeg selv er sikret på evt. lovmæssige tiltag der måtte komme.

Det om mig og drone

Når du hyrer mig ind er det mit ansvar og fornemste opgave at forstå hvad Instruktør/Kameramand ønsker i billedet. Det betyder at jeg stiller opklarende spørgsmål så jeg kan være sikker på jeg har forstået hvad det er man gerne vil se. Endnu er drone så nyt at der oftest ikke bliver tænkt over hvor meget et billede ændre sig i f.eks. 40 meters højde eller hvor nemt det er at se produktionen som gemmer sig under pavillonen bag træerne. Derfor tillader jeg mig også at pointere disse øv fejl inden vi går i gang så vi enten A: Kan rydde framet eller B: Kan vinkle skuddet anderledes. Jeg er af den klare overbevisning at man skal snakke om tingene så alle parter forhåbentlig kan lære lidt ( At lære er at leve ) og få processen til at flyde meget nemmere.

Markedsføring

Det Praktiske

Jeg er autodidakt, har snart 15 års erfaring med at lave markedsføring på mange niveauer, har de seneste 5 år levet udelukkende af det som selvstændig og besluttede mig i 2016 for at uddanne mig inden for feltet ved siden af.

Det om mig og markedsføring

Jeg ville i forbindelse med en produktion være ideel til at lave SoMe på alle niveauer. det kunne f.eks. være små interviews, stemningsvideoer, Dagbog på f.eks. en instagram profil og/eller meget andet :)

Oversætter

Jeg er certificeret tolk Engelsk - Dansk & Dansk - Engelsk

Filmografi
Titel Funktion
Fred til lands - Motor/DR Droneoperatør
Far til fire & Vikingerne Droneoperatør
Nordisk film Jagtsæson Droneudstyr / udlejning
Bravo turs - Reklamefilm Azorene & Portugal Droneudstyr / udlejning
Madklubben Droneoperatør