FilmFyn Databasen bruger cookies for at siden kan fungere. Mere info Det er OK!

Zahra Hikmat

Nordfyns Kommune
Runner (Trainee)
Oversættere (Trainee)
Produktionsassistenter (Trainee)

Fuglsang 61 st.tv.

5270 Odense N

Jeg er meget frisk på diverse opgaver, som kan gøre mig i stand til at kunne lære mere og dermed uddybe mig på et film-/tv-set. Jeg er ikke bange for at gå til nye og vanskellige opgaver og finder hurtigt på løsninger.

Med en kandidat i Engelsk har jeg valgt kategorien "oversættere", da jeg mener at jeg vil kunne give en hjælpende hånd med dette. Jeg er desuden meget interesseret i at deltage i de forskellige opgaver og aktiviteter der måtte være, da jeg er meget dedikeret og passioneret omkring filmarbejde i alle dets former. Jeg går meget op i at fuldføre mine opgaver så godt som overhovedet muligt og møder altid op med et smil på læben og et positivt mindset.

Min erfaring under filmografi stammer fra en kortfilm, som blev produceret under et forløb hos Odense Filmværksted, hvor jeg fik lov til at prøve mine kræfter af med forskellige opgaver, herunder som locationscout og Scripter. Jeg forventer dermed også at kunne tilføje to forskellige kortfilmsprojekter til CV'et i løbet af oktober.

Filmografi
Titel Funktion
Vasketider Locationscout
Vasketider Continuity
Ekko Runner
Set i bakspejlet Continuity