FilmFyn Databasen bruger cookies for at siden kan fungere. Mere info Det er OK!

Trine Weber Sundstrup

Odense Kommune
Rekvisitter / udlejning (Erfaren)
Rekvisitører (Erfaren)

Møllervænget 8, 1. Sal

5230 Odense M

Chefrekvisitør og rekvisitør på Fyn.

Jeg er uddannet visual merchandiser / dekoratør i sommeren 2010 

I sommeren 2011 fik jeg mulighed for at være med på tv-serien "RITA" i en periode som rekvisitørassistent, hvilket gav mig blod på tanden! Jeg besluttede mig for at gå all in mht. at bruge min uddannelse i teater / film-verdenen som rekvisitør/scenograf, hvilket jeg ikke et sekund har fortrudt!! 

I forhold til mit arbejde er jeg meget struktureret og perfektionistisk. Jeg gør ikke tingene halvt, og bliver ved indtil jeg selv er tilfreds! Jeg er god til at have mange bolde i luften, og samtidig have det store overblik, hvilket er en fordel i filmbranchen, da der ofte er mange Locations på en filmproduktion, der er forskellige ønsker til, forskellige deadlines. 

Filmografi
Titel Funktion
Kysset - 2021 Rekvisitører
Kagefabrikken - 2021 - Chefrekvisitør Rekvisitører
Opgøret - 2021 Rekvisitører
Min Robotbror - 2021 - Chefrekvisitør Rekvisitører
Buster - 2021 - Chefrekvisitør Rekvisitører
Retfærdighedens Ryttere - 2019/20 Rekvisitører
Madklubben - 2019 - Chefrekvisitør Rekvisitører
Far til Fire og Vikingerne - 2019 - Chefrekvisitør Rekvisitører
Kød og Blod - 2018 - Setrekvisitør Rekvisitører
I krig og kærlighed - 2018 - Chefrekvisitør Rekvisitører
Julemandens datter - 2017 - Chefrekvisitør Rekvisitører
Håbet - 2017 Rekvisitører
Tinkas Juleeventyr - 2017 - Chefrekvisitør Rekvisitører
Sé hvilken Klovn - 2016 - Kortfilm Production Designer