FilmFyn Databasen bruger cookies for at siden kan fungere. Mere info Det er OK!

Henrik Blauner

Faaborg-Midtfyn Kommune
Skuespiller (Erfaren)

Åkildevej 10

5762 Vester Skerninge

Udannet på Den Danske scenekunstskole i 2015.

født: 1988

Filmografi
Titel Funktion
Kapgang (2014) Skuespiller
Alle ud - alle hjem (2015) Skuespiller
Mallorca (2015) Skuespiller
Gaven (2017) Skuespiller
Lola (2017) Skuespiller
Dok: Jocob A. Riis (2019) Skuespiller
Dråber (Semesterfilm/ 2020) Skuespiller
'FAR' (DR3/ 2021) Skuespiller