FilmFyn Databasen bruger cookies for at siden kan fungere. Mere info Det er OK!

David Bohl Andersen

Langeland Kommune
Postproduktion / lyd & musik (0 spillefilm/tv-produktioner)
Studier / lyd & musik (0 spillefilm/tv-produktioner)
Tonemestre (0 spillefilm/tv-produktioner)
Komponister (0 spillefilm/tv-produktioner)
Lydudstyr / udlejning (0 spillefilm/tv-produktioner)

Lohalsvej 27

5953 Tranekær

Hej!

Jeg er en tonemester, lyddesigner og filmkomponist med en Bachelor i "Bevegelige Billeder" fra Nordland Kunst- og Filmhøyskole i Norge, hvor jeg blev student i sommeren 2022. Siden da har jeg arbejdet freelance for bl.a. MerFilm, Danish Documentary & Copenhagen Film Festivals.

Jeg er særligt interesseret i at arbejde i krydsfeltet mellem lyd og musik, der bedst eksemplificeres gennem mit arbejde med musical-kortfilm i Sagtens Film Kollektiv, hvor jeg er komponist, tonemester og lyddesigner, samt en af to instruktører - den med ansvar for musik og lyd på set.

Hvis i er interesseret i at skabe et musikalsk score med feltoptagelserne fra set eller at bygge stemmer og lyde fra synthesizers, eller bare ønsker en til at bidrage til idé-udviklingen af et koncept for lydsiden, kan jeg kontaktes på mail; david.haugaard@hotmail.com.

Jeg har eget lydstudie på Langeland med mulighed for at mixe lyd og musik i op til 5.1 surround. Derudover har jeg professionelt lydudstyr til optage lyd på set og i feltet.

CV og/eller link til arbejder kan sendes efter forespørgsel.

David Bohl

Filmografi
Titel Funktion
La Ciudad Que Ocupamos Tonemestre
Vindens Vesen Tonemestre
Klinkekuler Tonemestre
Lørdag Morgen, Søndag Aften Tonemestre
Huldre Tonemestre