FilmFyn Databasen bruger cookies for at siden kan fungere. Mere info Det er OK!

Nicolai Vernaccini

Odense Kommune
Manuskriptforfattere (Firma)
Instruktører (0 spillefilm/tv-produktioner)
Scenografer (1-4 spillefilm/tv-produktioner)

Downtown Odense

5000 Odense C

Nicolai er uddannet filosof og manuskriptudvikler fra Syddansk Universitet, og har arbejdet i film, tv og teater i 15+ år.

Han har altid fundet en tydelig forbindelse mellem filosofi og historiefortælling, og bruger konstant den ene interesse til at inspirere den anden, ved bl.a. at gøre filosofi mere anvendeligt for et bredere publikum og ved at inddrage film som filosofiske eksempler og psykoanalytiske hjælpemidler.

Hans branchestart var som instruktørassistent på Husets Teater under Simon Boberg, og han har derefter været rekvisitør på flere Zentropa-producerede kortfilm og scenograf på DRs Borgen.

Han gik på Københavns Film og Fotoskoles filmlinje i 2011/2012, hvor han skrev og instruerede de to afgangsfilm Gribben og Kyklop.

Sammen med den ungarske multikunstner Imre Petkov og skuespiller Jacob Utzon Krefeld, stod Nicolai for teaterfilmen Mallott som blev optaget og vist i Huset i Magstræde.

Under sin universitetstid var han redaktør på studenternes YouTube kanal BetonTV, og lavede desuden tegneserier til studiebladet RUST.

I 2018 startede han online rollespilskollektivet Rudolph Poulsen Productions, som producerer professionelle videoer til danske Twitch-streamere.

Undervejs skrev han sin første bog Hvad skal vi overhovedet med RP?, en manual til de rollespillere der gerne vil lære mere om skuespil og dramatik.

Han var postproducer og produktionsleder på kortfilmen Jordbærsmør, produceret under Odense Filmværksteds Taskforce og vist på Odense Filmfestival i 2022.

Pt. skriver Nicolai på en samling af teaterdialoger om den græske filosof og videnskabsmand Eratosthenes, som udgives i bogform i 2025.

Filmografi
Titel Funktion
Kortfilm "Gribben" Instruktører
Kortfilm "Gribben" Manuskriptforfattere
Kortfilm "Kyklop" Manuskriptforfattere
Kortfilm "Kyklop" Instruktører
Kortfilm "Mor ser du mig" Fotografer / film
TV-serie "Borgen" Rekvisitører
Kortfilm "In Absentia" Rekvisitører
Kortfilm "The Frog" Instruktører
Teater novellefilm "Mallott" Fotografer / film
Kortfilm "Hotel Stalker" Rekvisitører
Kortfilm "Jordbærsmør" Producere
Links
Beskrivelse Link
Profil på DFI Gå til link
Profil på IMDB Gå til link
Profil på LinkedIn Gå til link